PRESS RELEASE
Uddevalla, 2019-11-24

SVERIGES COOLASTE MTB EVENT

Uddevalla MTB är sedan 2016 ett av Sveriges mest populära Mountainbike motionslopp med drygt 1400 deltagare. Nu till år 2020 så växlar vi upp ordentligt och siktar på att göra Sveriges absolut coolaste MTB event för hela familjen. Vi byter namn till ”Uddevalla MTB Show” som kommer att vara ett 2-dagars event med massor av kul racing, kringaktiviteter och underhållning för alla åldrar. En Show helt enkelt!
Vårt mål är att själva loppen (bara) ska vara en av flera anledningar till varför man väljer att medverka på vårt event.

CYKLA, BADA, SHOPPA & NJUT! UPPLEV DET BÄSTA FRÅN VÄSTKUSTEN.

Vi tar ett helt nytt grepp och involverar därför Uddevalla Kommun och Turistnäringen på Västkusten, där vi tillsammans paketerar ett stort utbud av möjligheter till kringaktiviteter för våra deltagare. Allt för den bästa matchningen av ditt semesterfirande med schysst mountainbikecykling, samt massor med sol & bad, äventyr, shopping & nöje.

USWE – NY HUVUDSPONSOR

Vi är otroligt stolta över att det svenska vätskeryggsäcksföretaget USWE är med oss som
huvudsponsor. En stor satsning som till en början sträcker sig över tre år, där vi och USWE har en gemensam vision om att göra ”USWE Uddevalla MTB Show” till Sveriges absolut coolaste MTB event.
USWE Sports AB (www.uswe-sports.com) startades 2007 och distribuerar idag sina vätskeryggsäckar i ett 40-tal länder world wide med fokus på marknaderna inom Mountainbike, Running, Motorsport och Wintersport. USWE är mest känd för sitt patenterade NDM™ bärselesystem som gör att ryggsäcken ger en outstanding passform, som är helt studsfri (bounce free) oavsett aktivitet.

DATUM
Anmälan öppnar: 29 november 2019
Evenemangsdatum: 10 – 11 juli 2020

Besök www.uddevallamtb.se eller kontakta oss för mer information.

KONTAKT
Marcus Kårebrand
Projektledare, Uddevalla MTB
info@uddevallamtb.se